Contact

Brandweer loopbaancoach

Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste en initiatiefrijke loopbaancoach met ruime ervaring bij de brandweer, o.a. als leidinggevende en loopbaancoach. Met 20 jaar ervaring in de brandweerwereld, weet ik wat er leeft en hoe de cultuur in elkaar zit. Ik spreek de taal en kan gemakkelijk verbinding maken met medewerkers en leidinggevenden.

Mariska Hidding – brandweer loopbaancoach

Wil je weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Kijk hier naar de mogelijkheden of neem contact met me op.

Stuur me een e-mail en ik neem snel contact met je op. Natuurlijk mag je ook bellen of e-mailen voor een gratis kennismakingsgesprek. Laat in je berichtje even weten wanneer ik het beste contact met je kan opnemen.

Hartelijke groet,

Mariska Hidding

Ik wil contact

 

💻 info@mefactor.nl 

☎️ 06-22 47 39 86 (whatsappen kan natuurlijk ook)

Bezoekadres op afspraak
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam