Dé loopbaancoach voor de brandweer.

Waar krijg jij energie van?

Als je een loopbaanstap wilt of moet maken

Je wilt ontdekken wat je volgende stap wordt in je loopbaan. Door het doorlopen van het traject krijg jij duidelijk wat bij jou past en hoe je de stap kan nemen naar een mogelijk nieuwe functie.

• Wat kan ik nu eigenlijk heel goed?
• Wat wil ik in mijn werk? Wat vind ik leuk?
• Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk?
• Waar krijg ik energie van?
• Ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe baan, maar wat wil ik dan?

Loop jij rond met één van deze vragen of gedachten? Dan help ik jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Als brandweer loopbaancoach bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan. Mijn coaching staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Goed om te weten: deze werkwijze is perfect voor aanpakkers die écht aan de slag willen met hun loopbaan.

Brandweer loopbaancoach

Ben jij zo’n aanpakker? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van een praktisch werkboek gaan wij samen in gesprek. Die gesprekken bereid jij thuis goed voor. Let dus wel: gecoacht worden vraagt om commitment. Tijdens ons traject moet je tijd investeren om de opdrachten voor te bereiden. Maar ik verzeker je: daar ga jij je hele (werkende) leven profijt van hebben.

Ik wil meer weten

Ben je werkzaam binnen de brandweer en wil je aan de slag met jouw loopbaan? Ik ben brandweer loopbaancoach en ga graag met je in gesprek.

Als jouw werk niet meer goed voelt.

Wat kan ik nu eigenlijk heel goed?
• Wat wil ik in mijn werk? Wat vind ik leuk?
• Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk?
• Waar krijg ik energie van?
• Ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe baan, maar wat wil ik dan?

Loop jij rond met één van deze vragen of gedachten? Dan help ik jou graag om de regie over jouw loopbaan terug te pakken, met als resultaat: meer werkplezier. Als loopbaancoach bied ik jou de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt. Hoe? Door samen aan de slag te gaan. Mijn coaching staat bekend als to the point, praktisch en motiverend. Goed om te weten: deze werkwijze is perfect voor aanpakkers die écht aan de slag willen met hun loopbaan.

Kiezen voor loopbaancoaching

Ben jij zo’n aanpakker? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van een praktisch werkboek gaan wij samen in gesprek. Die gesprekken bereid jij thuis goed voor. Let dus wel: gecoacht worden vraagt om commitment. Tijdens ons traject moet je tijd investeren om de opdrachten voor te bereiden. Maar ik verzeker je: daar ga jij je hele (werkende) leven profijt van hebben.

Ik wil meer weten

1-op-1 loopbaanbegeleiding

Ben je al nieuwsgierig naar de onderwerpen die aan bod komen? Je kunt denken aan…

Wat zijn je talenten, waar ben jij nu echt goed in?

Waar kom jij voor uit bed, wat zijn jouw drijfveren?

Waar krijg jij energie van, en waarvan juist niet?

Wat vind jij belangrijk in het leven?

Dit zijn allemaal puzzelstukjes die jij zelf invult. Al deze puzzelstukjes bij elkaar geven jou inzicht in wat jouw volgende stap is. In zes 1-op-1 gesprekken praten we door op de opdrachten. Ik vraag door en help je om duidelijkheid te krijgen. Ik houd je een spiegel voor en confronteer je met wat je zegt en wat je uitstraalt. Op deze manier krijg jij inzicht in wat bij jou past. En uiteindelijk maken wij daar samen een concreet actieplan bij. Want daar draait het om: actie!

Wat levert dit jou op?

Je krijgt inzicht in je talenten, waardoor jouw zelfvertrouwen groeit.

Je leert jezelf beter kennen, waardoor je bewustere keuzes maakt.

Je ontdekt jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Je weet wat jij werkgevers te bieden hebt, en dit geeft je een voorsprong tijdens solliciaties.

Je weet wat voor jou belangrijk is, zodat jij met meer plezier aan het werk gaat.

Je gaat naar huis met een concreet plan waarmee je jouw nieuwe baan kunt vinden.

Lees hieronder hoe dit in de praktijk uitwerkt:

Mariska, ik heb je ervaren als een heel prettig persoon die altijd met een luisterend oor klaar stond. De opdrachten uit het werkboek hebben mij een heel goed beeld gegeven over mijn eigen persoon. Ik heb nu een rode draad gevonden in wat ik wel en niet wil in een nieuwe baan. Ik heb geleerd wat mijn zwakke en sterke punten zijn. Ik kan het iedereen aanraden om een loopbaan traject te starten. Groeten en veel dank voor je perfecte hulp.

Roland

Ik begon met het coachtraject, omdat ik minder voldoening haalde in mijn huidige functie. Ik wilde graag weer iets (nieuws) gaan doen waar ik energie uit haal. De gesprekken waren ontspannen. Ik had het gevoel dat ik prima mezelf kon zijn (meestal kijk ik eerst even “de kat uit de boom”). Sommige dingen waren bevestiging. Andere dingen waren eyeopeners. Ik heb jou ervaren als open, relaxed en sociaal. Wat ik vooral prettig vond was het feit dat ik in vakjargon kon praten. Iemand die de brandweer kent.

Eelco, medewerker vakbekwaamheid

De belangrijkste reden om te starten met het coachtraject is dat ikzelf ook goed moet nadenken over mijn toekomst. Ik weet dat ik niet tot aan mijn pensioen op de rode auto mag blijven. Er zijn nog een paar jaar in te vullen tussen van de auto af en het pensioen. In die tijd wil ik wel net zo’n mooi werk hebben als dat ik nu heb. Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. De gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd voor mij. Bewustwording en nadenken over de toekomst. Tijdens de gesprekken was er een ongedwongen sfeer en dat vind ik prettig. Alle vragen kunnen gesteld worden en dat is prima zo. Ga vooral zo door.

John, brandweerman

Door de gesprekken heb ik weer iets gevonden waar ik mijn laatste jaren weer energie uit kan putten Ik heb de gesprekken als zeer prettig en constructief ervaren, jij wist met de juiste vraagstelling mij aan het denken te zetten en daardoor is iets moois ontstaan. Ik vond je zeer vriendelijk en prettig om een gesprek mee te voeren.

Henk, manschap en instructeur brandweer

Ik heb nu een scherpe focus waar mijn kracht ligt.

Ik begon met het coachtraject omdat ik scherp wilde krijgen wat mijn eigenschappen zijn en bepalen in hoeverre deze aansluiten in mijn huidige werk. Ik heb het coachtraject plezierig ervaren. Mariska is fijn in de communicatie en treed doortastend op om het beste resultaat te behalen. Na het coachtraject heb ik een scherpe focus waar mijn kracht ligt en de bevestiging dat ik op het juiste spoor ben. Daarnaast heb ik nu ook het besef dat ik toe ben aan de volgende stap, dat betekent meer verantwoordelijkheid.

Mark

De investering voor jouw loopbaantraject.

Investeer in werkgeluk.
€ 1.495,00 excl. BTW voor organisaties
  1. We plannen samen zes individuele gesprekken, bij mij op kantoor in Leidschendam (goed bereikbaar én gratis parkeren) of via Skype/FaceTime.
  2. Je gaat aan de slag met het werkboek ‘Aan het stuur van je loopbaan’, met daarin veel vragen en praktische opdrachten;
  3. Tijdens het traject kun je altijd op mij terugvallen voor support en feedback per e-mail;
  4. Je ontvangt van mij een persoonlijke cv-check.
  5. Na afloop van het traject mag je nog een half jaar contact met me opnemen voor jouw vragen over of tips voor je loopbaan.

Denk jij ‘Dat wil ik ook!’? Neem dan direct contact met mij op.

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in. Je kunt me het hemd van het lijf vragen, en ik help je graag om de juiste keuze te maken.

Contact

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK-nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij

Loopbaancoaching

Werk jij niet bij de brandweer, maar wil je wel weer  met plezier naar je werk? Kijk op deze site.

© 2019 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan |  Tekst: van idee naar tekst