Dé loopbaancoach voor de brandweer.

Met de tips die ik deel kan jij stap voor stap werken aan je (nieuwe) loopbaan.

Met plezier naar je werk. Nu en in de toekomst!

Heb je het niet meer naar je zin op het werk of weet je dat je dit werk niet tot aan je pensioen kan doen, maar vind je het best spannend om in beweging te komen?

Logisch, verandering in het werk is ook soms best spannend. Je weet wat je hebt in je huidige functie, ook al maakt dat je niet gelukkig meer. Solliciteren op een andere functie geeft je onzekerheden, je weet immers niet wat voor werk je terug krijgt.

 

Ik help je op weg. Stap voor stap!

Maak je geen zorgen, het hoeft niet direct heel groots. Ik ga je helpen. Met de tips die ik deel kan jij stap voor stap werken aan je loopbaan. Je hoeft niet in één keer volledig te veranderen, maar je kan wel alvast kleine stapjes nemen. Welke stappen en hoe? Dat leg ik in mijn loopbaanberichten uit.

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met je gegevens. Deze deel ik nooit met derden. Door dit contactformulier in te vullen geef je mij toestemming om jouw gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in mijn privacyverklaring.

 

Loopbaancoach voor aanpakkers
Mariska Hidding

Hartelijke groet,

Heel veel succes!
Pak zelf de regie en kom in actie. Denk na over je loopbaan.

Ja! Ik schrijf me hier in voor de loopbaantips.

Met plezier naar je werk. Nu en in de toekomst!

Heb je het niet meer naar je zin op het werk of weet je dat je dit werk niet tot aan je pensioen kan doen, maar vind je het best spannend om in beweging te komen?

Logisch, verandering in het werk is ook soms best spannend. Je weet wat je hebt in je huidige functie, ook al maakt dat je niet gelukkig meer. Solliciteren op een andere functie geeft je onzekerheden, je weet immers niet wat voor werk je terug krijgt.

 

Ik help je op weg. Stap voor stap!

Maak je geen zorgen, het hoeft niet direct heel groots. Ik ga je helpen. Met de tips die ik deel kan jij stap voor stap werken aan je loopbaan. Je hoeft niet in één keer volledig te veranderen, maar je kan wel alvast kleine stapjes nemen. Welke stappen en hoe? Dat leg ik in mijn loopbaanberichten uit.

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met je gegevens. Deze deel ik nooit met derden. Door dit contactformulier in te vullen geef je mij toestemming om jouw gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in mijn privacyverklaring.

 

Loopbaancoach voor aanpakkers
Mariska Hidding

Hartelijke groet,

Heel veel succes!
Pak zelf de regie en kom in actie. Denk na over je loopbaan.

Ja! Ik schrijf me hier in voor de loopbaantips.

Wil je weten wat ik nog meer voor jou en je loopbaan kan betekenen?

Heb je nog vragen of is er iets anders waarmee ik je kan helpen?

Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Contact

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK-nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij

Loopbaancoaching

Werk jij niet bij de brandweer, maar wil je wel weer  met plezier naar je werk? Kijk op deze site.

© 2019 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan |  Tekst: van idee naar tekst