Loopbaancoach

Dé loopbaancoach voor de brandweer 

Waarschijnlijk kom je op deze ‘over mij’ pagina terecht omdat je benieuwd bent wie ik ben en waarom juist ik jou zou kunnen helpen. Daarom wil ik graag beginnen om te vertellen dat we wellicht meer gemeen hebben dan je van een ‘loopbaancoach’ zou verwachten…

Het werken bij de brandweer speelt net zo’n grote rol in mijn leven als bij jou. Al ruim 20 jaar werk ik bij én met de brandweer samen. Sterker nog, ik ben zelfs met een brandweerman getrouwd!

Mijn naam is Mariska Hidding en ik ben ooit begonnen als brandweervrouw, groeide door tot brandweercommandant en inmiddels begeleid ik brandweermannen (m/v) als loopbaancoach. In tegenstelling tot andere loopbaancoaches, weet ik precies hoe het brandweervak in elkaar zit. Deze kracht zet ik graag in om de juiste inzichten naar boven te krijgen.

Werken met plezier

Werken met plezier is heel belangrijk voor mij. Het is dan ook mijn grote passie om te zorgen dat de mensen met wie ik werk, ook met plezier naar hun werk gaan. Als ervaren brandweervrouw wéét ik hoe leuk het werken bij de brandweer is. Daarom begrijp ik dus als geen ander hoe lastig het misschien is om te denken aan een tweede loopbaan na de brandweer.

Mijn coachgesprekken voor de brandweer zijn praktisch ingesteld. Je kunt met mij praten in vakjargon en ik heb een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van brandweermannen naar een nieuwe, passende functie. Ik luister met oprechte interesse naar jouw verhaal. Het leren om inzicht te krijgen in jouw talenten en te zoeken waar jij écht blij van wordt; ik vind het fantastisch!

Meer over mij

  • Samen met mijn eigen brandweerman heb ik een gezin met 3 kinderen
  • Stiekem luister ik heel graag naar ‘het foute uur’ onder het genot van een heerlijke cappuccino
  • Wat in mijn kop zit, zit niet in mijn … Ik hou van directe actie en kom graag ‘to the point’
  • Podcasts luisteren, in gesprek gaan met mensen, trainingen/opleidingen/workshops volgen en nieuwe dingen proberen; ik hou ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen

Daarnaast ben ik dol op social media. Volg mij gerust op LinkedInFacebook, Twitter of Instagram!

Vragen over je (tweede) loopbaan?

Waar loop jij tegenaan in jouw baan bij de brandweer? Moet of wil je gaan nadenken over een nieuwe uitdaging of wil je advies? Laat het me weten en ik informeer je over de mogelijkheden.

Mijn vraag over mijn loopbaan is...