Aanbod

Ben je werkzaam binnen de brandweer en wil je aan de slag met jouw loopbaan? Misschien val je onder het 20-jaar beleid en wil je daarom nu zelf de regie pakken om te oriënteren op een vervolgstap. Of merk je fysiek of mentaal dat de functie minder goed past. Mogelijk wil je doorgroeien, maar weet je niet precies wat je mogelijkheden zijn.

Allemaal goede redenen om in gesprek te gaan met een loopbaancoach, omdat het soms niet lukt om in je eentje antwoorden te krijgen op je vragen. Een loopbaancoach kan je dan helpen. Alle topsporters hebben een coach en ook in het bedrijfsleven hebben de CEO’s een coach.

Ik help je duidelijkheid te krijgen, een plan te maken en ben een stok achter de deur. Ik ben brandweer loopbaancoach en help jou met je loopbaanvragen.

Pak zelf de regie op je loopbaan en ga in gesprek over jouw loopbaanwensen.

Loopbaan vragen

Loop jij rond met één van de volgende loopbaanvragen:

👉🏼 Wat kan ik eigenlijk goed?
👉🏼 Wat heb ik nu te bieden in een nieuwe baan?
👉🏼 Hoe vind ik een nieuwe baan?
👉🏼 Wat wil ik gaan doen na de brandweer?
👉🏼 Ik wil doorgroeien, maar wat is dan handig?

Ik ben loopbaancoach en help jou om het stuur van je loopbaan in handen te nemen voor meer plezier in het werk. Ik bied de helpende hand om uit te vinden wat jij daarvoor nodig hebt en hoe je dat kunt realiseren.

Ik wil dat jij werkt met plezier, nu en in de toekomst. Daarvoor is het van belang dat je je werk fysiek en mentaal kunt blijven uitvoeren, je het naar je zin hebt op je werk en dat je voldoende uitdagingen hebt.

Aanbod loopbaancoaching

Een overzicht van mijn aanbod:

👉🏼 Loopbaancoaching

👉🏼 Sparren over je loopbaan

👉🏼 Gratis ontwikkeladvies voor 45+

👉🏼 Talenten Motivatie Analyse

👉🏼 Loopbaan workshops

👉🏼 Training Aan het stuur van je loopbaan

 

Ik pak de regie op mijn loopbaan