Dé loopbaancoach voor de brandweer.

Wat anderen over mij zeggen

Lees hier hoe jouw collega's mijn coaching hebben ervaren.

gratis loopbaantips

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd en ik heb er weer vertrouwen in dat ook echt werkgeluk kan vinden.

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten en een duidelijk beeld gegeven in wat ik leuk vind om te doen, en wat mijn talenten zijn opgeleverd, waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Mariska begeleidde niet alleen het proces naar het vinden van een functie die bij me past, maar zorgde er daarbij ook nog voor dat ik mij weer realiseerde waar ik goed in ben. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder is wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Stefan

Gegroeid tijdens de sessies

Ik ben nog steeds super blij met het traject dat ik bij je heb gevolgd. En om het specifiek te maken: om vooral van mijn sterke punten te ‘’genieten’’ en die te gebruiken/toe te passen in mijn werk. Ook is ons traject een duwtje in mijn rug geweest om vooral ook mijn ogen en oren open te houden voor nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Onlangs ben ik begonnen met een tijdelijke klus binnen afdeling X. Zo leer ik de organisatie en collega’s toch weer op een andere manier kennen. Ik heb echt het gevoel dat ik tijdens onze sessies ben gegroeid.

Bas

Ik voelde mij door jou begrepen

Ik kan iedere brandweerman of vrouw dit traject aanbevelen bij jou omdat je jij je echt kunt verplaatsen in dit vak en daardoor de begeleiding op maat kunt maken en verschillende vacatures onder de loep neemt die na ons vak heel mooi aan zouden sluiten. Je bent een laagdrempelig, sociaal en vriendelijke vrouw die zich goed in de begeleidende persoon kan verplaatsen en zeker als je als persoon uit de brandweer wereld komt. Ik voelde mij door jou begrepen en dat zorgt voor groei, ik zou het zo weer over doen. Ik heb het als zeer positief ervaren en (nog) beter inzicht in mij zelf gekregen en ook meer zelfvertrouwen.

Anne

Mariska is goed thuis in de brandweerwereld

Vanuit mijn repressieve functie (uitrukfunctie) bij de brandweer heb ik onlangs bij Mariska een sollicitatie coaching gevolgd. Ik zit namelijk op dit moment in het 13e jaar van de 20-jaar regeling die voor brandweerpersoneel geldt. Zij heeft mij geholpen met mijn sollicitatievaardigheden: op welke wijze bereid ik mij het beste voor op een volgende functie binnen of buiten mijn huidige organisatie. Dit was voor mij een behoorlijke eye-opener. Het bereiken van een groot effect zit hem in kleine aanpassingen in je brief, je CV of in de wijze waarop je het sollicitatiegesprek aangaat. Daarnaast heeft Mariska mij meegenomen in diverse technieken om jezelf op een natuurlijke en authentieke manier beter zichtbaar te maken. Ook hier geldt dat je met deze tips een aanzienlijk effect kan krijgen terwijl je gewoon dicht bij jezelf blijft. Het is hierbij ook een groot voordeel dat Mariska goed thuis is in de brandweerwereld, ze weet wat er speelt. Ik heb dit traject als heel waardevol ervaren en kan hierbij Mariska van harte aanbevelen!

Gerard

De gesprekken met Mariska heeft mij zekerder gemaakt.

Mariska ken ik al enige jaren. Ik ben haar blijven volgen op LinkedIn. Ik vond het toentertijd heel ondernemend dat zij haar eigen bureau op startte. Ik heb met Mariska contact gezocht toen ik voor een nieuwe uitdaging stond; solliciteren naar een baan met veel uitdagingen. Zij heeft mij geholpen met mijn brief en cv en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Hier heb ik veel aan gehad. Het was voor mij alweer een tijdje geleden. De gesprekken met Mariska heeft mij zekerder gemaakt. Wat ik zo prettig aan Mariska vond is dat ze zich voorbereidde. Ze verdiepte zich in de advertentie en in mijn brief en cv. Ze wist waarvoor ik kwam. Top! Wat ik ook echt heel erg op prijs stelde dat zij de hele sollicitatieprocedure geïnteresseerd bleef. Heb je al bericht, hoe is je gesprek gegaan. En ik mocht haar altijd bellen en mailen voor raad en daad. Bij Mariska kan je terecht!

Jan

Het traject was prettig en gestructureerd

Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk. Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen.

Marcel

Mijn hart ligt bij de brandweer, maar er is meer.

Het werd tijd om zo langzamerhand serieus aan mijn loopbaanplan te gaan werken en merkte al snel dat ik vastliep met mijn visie. Mijn blikveld was veel te smal en had geen idee hoe ik interessant zou kunnen zijn voor de arbeidsmarkt. En door mijn smalle blikveld ook niet goed een idee welke beroepen me aan zouden kunnen spreken, waar mijn capaciteiten liggen en wat bij mij past. Ik heb het coachingstraject positief ervaren mede door een rustige opbouw naar het uiteindelijke doel. Door het traject heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen en daarnaast een beter inzicht in de arbeidsmarkt. Er is meer dan alleen de brandweer. Mijn hart ligt bij de brandweer, maar er is meer waar mijn hart een prima plekje kan vinden.

Joost

De kracht van Mariska ligt in het begrijpen van brandweermensen

Onlangs heb ik een loopbaancoaching mogen volgen bij Mariska. Ik heb bewust gekozen voor een loopbaancoaching buiten mijn eigen organisatie. Mijn vraag was, met een zo open mogelijke blik de coaching te volgen. En echt te ontdekken wat mijn kwaliteiten, mogelijkheden en wensen zijn. Dit is goed gelukt. De kracht van Mariska ligt, wat mij betreft, in het begrijpen van brandweermensen. (wij zijn toch net iets anders) Hierdoor heb ik het gevoel dat Mariska mij goed begreep in waar ik op vast liep. En door middel van goede testen, opdrachten en gesprekken mij op het spoor van een loopbaanplan heeft kunnen zetten waar ik 100% achter sta.

Niels

Loopbaanspel; heel interessant

Gisteren heb ik meegedaan aan het loopbaanspel. Zeer interessant om jezelf op het gebied van je loopbaan beter te leren kennen. Behalve hoe je jezelf kent, is de spelbegeleider maar zeker ook je medespelers van grote waarde. In de korte tijd dat je je zelf openstelt, geven ze wel hele praktische tips om je verder op weg te helpen. Het spel heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, waar ik zeker mee aan de slag wil.

Martijn

Inzicht na brandweer loopbaanspel

Het spelen van het loopbaanspel heeft ervoor gezorgd dat ik inzie dat ik toch een stapje moet zetten en in gesprek gaan met de leiding over de vacature die op handen is. Het loopbaanspel is een prima middel om in gesprek te komen over de onderwerpen die betrekking hebben op loopbaanontwikkeling en de bijbehorende persoonlijkheid. Het werkt ontspannend en breekt het ijs in het begin. Tevens is het spel voor een brede doelgroep geschikt denk ik. Fijn dat jij begeleider was; goede tijdbewaking, verdieping zoeken door te motiveren en vragen te stellen, en soms juist ingrijpen als het te diep ging. Helemaal de juiste dynamiek.

Eric

Brandweer loopbaanspel

Het brandweer loopbaanspel was leuk, inspirerend, confronterend en uitdagend voor mijzelf. Het spel biedt interessante vragen, goed om te doen als je over jezelf en je toekomst na wilt denken. De feedback van de andere deelnemers vond ik ook waardevol. Daarnaast was het goed om eens na te denken (en evt. vastleggen) over mijn eigen talenten. Belangrijk om zo nu en dan eens te doen. Jouw rol als begeleider was prettig, je gaf de tijd om over dingen na te denken en vulde waar nodig met waardevolle info aan.

Arnold

Ik kan iedereen aanraden een loopbaantraject te starten

Mariska, ik heb je ervaren als een heel prettig persoon die altijd met een luisterend oor klaar stond. De opdrachten uit het werkboek hebben mij een heel goed beeld gegeven over mijn eigen persoon. Ik heb nu een rode draad gevonden in wat ik wel en niet wil in een nieuwe baan. Ik heb geleerd wat mijn zwakke en sterke punten zijn. Ik kan het iedereen aanraden om een loopbaan traject te starten. Groeten en veel dank voor je perfecte hulp.

Roland

Prettig dat ik in vakjargon kon praten

Ik begon met het coachtraject, omdat ik minder voldoening haalde in mijn huidige functie. Ik wilde graag weer iets (nieuws) gaan doen waar ik energie uit haal. De gesprekken waren ontspannen. Ik had het gevoel dat ik prima mezelf kon zijn (meestal kijk ik eerst even “de kat uit de boom”). Sommige dingen waren bevestiging. Andere dingen waren eyeopeners. Ik heb jou ervaren als open, relaxed en sociaal. Wat ik vooral prettig vond was het feit dat ik in vakjargon kon praten. Iemand die de brandweer kent.

Eelco

Nadenken over mijn toekomst

De belangrijkste reden om te starten met het coachtraject is dat ikzelf ook goed moet nadenken over mijn toekomst. Ik weet dat ik niet tot aan mijn pensioen op de rode auto mag blijven. Er zijn nog een paar jaar in te vullen tussen van de auto af en het pensioen. In die tijd wil ik wel net zo’n mooi werk hebben als dat ik nu heb. Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. De gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd voor mij. Bewustwording en nadenken over de toekomst. Tijdens de gesprekken was er een ongedwongen sfeer en dat vind ik prettig. Alle vragen kunnen gesteld worden en dat is prima zo. Ga vooral zo door.

John, brandweerman

Gesprekken prettig en constructief

Door de gesprekken heb ik weer iets gevonden waar ik mijn laatste jaren weer energie uit kan putten Ik heb de gesprekken als zeer prettig en constructief ervaren, jij wist met de juiste vraagstelling mij aan het denken te zetten en daardoor is iets moois ontstaan. Ik vond je zeer vriendelijk en prettig om een gesprek mee te voeren.

Henk, manschap en instructeur brandweer

Ik ga weer met plezier naar mijn werk

Ik was vastgelopen in mijn werk en ik moet nog zeker 15 jaar. Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mariska. Het was niet even een recept ophalen om vervolgens gewoon weer aan werk te gaan, nee je moet hier wel iets doen… Middels leuke en soms minder leuke opdrachten en door kritische vragen wordt je wel met de neus op feiten gedrukt. Uiteindelijk is het, het allemaal waard. Na dit traject heb ik inzage in mijn eigen functioneren en heb ik tools aangereikt gekregen (zelf ontwikkeld zou Mariska zeggen) om deuren die voor mij gesloten blijven, te openen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en die laatste 15 jaar……. Kom maar op, ik maak er wat van.”

Frits

Ik heb nu een goede, weloverwogen keuze kunnen maken

Omdat ik een carrièreswitch overwoog maar nog niet precies wist in welke richting, ben ik op goed advies bij Mariska terecht gekomen. Ondanks dat ik zelf redelijk goed weet waar mijn vaardigheden, competenties en interesses liggen, vond ik de vertaalslag naar een concrete beroepssector lastig. Met de TMA heb ik naast een bevestiging van mijn eigen vermoeden, ook goed inzicht gekregen in de persoonlijke aspecten die bij verschillende beroepssectoren passen. In combinatie met de constructieve, maar vooral aangename gesprekken met Mariska, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een opleiding te gaan doen richting deIT sector. Mede dankzij de loopbaanoriëntatie, heb ik er vertrouwen in dat ik een goede, weloverwogen keuze heb kunnen maken.

Laurens

De TMA analyse beschrijft mij precies als persoon!

Als starter op de arbeidsmarkt sta ik aan het begin van mijn maatschappelijke carrière. Hierbij had ik de behoefte om een beeld te krijgen van/bij mijn kwaliteiten maar ook mijn ontwikkelpunten. De TMA analyse heeft volledig in deze behoefte voorzien. Waar ik echt door verrast ben, is hoe precies deze analyse mij als persoon omschrijft. Daarnaast geeft de uitkomst van de analyse mij voldoende handvatten/uitgangspunten om gericht met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Juist door mijn uitkomsten met Mariska te bespreken, ben ik op een positieve wijze gestimuleerd om dit op te pakken en zelf over mijn ontwikkeling na te denken. Ik heb de gesprekken dan ook als zeer prettig ervaren waarbij mijn persoonlijke ontwikkeling altijd centraal stond. Ook de tips en tricks die ik heb meegekregen zijn goud waard. Ondanks dat deze vaak klein en simpel van aard waren, hebben ze voor mij echt een verschil gemaakt

Bas

Ik heb nu een scherpe focus waar mijn kracht ligt.

Ik begon met het coachtraject omdat ik scherp wilde krijgen wat mijn eigenschappen zijn en bepalen in hoeverre deze aansluiten in mijn huidige werk. Ik heb het coachtraject plezierig ervaren. Mariska is fijn in de communicatie en treed doortastend op om het beste resultaat te behalen. Na het coachtraject heb ik een scherpe focus waar mijn kracht ligt en de bevestiging dat ik op het juiste spoor ben. Daarnaast heb ik nu ook het besef dat ik toe ben aan de volgende stap, dat betekent meer verantwoordelijkheid.

Mark

gratis loopbaantips

Het traject heeft mij een aantal inzichten opgeleverd en ik heb er weer vertrouwen in dat ook echt werkgeluk kan vinden.

Het traject heeft mij persoonlijk een aantal inzichten en een duidelijk beeld gegeven in wat ik leuk vind om te doen, en wat mijn talenten zijn opgeleverd, waar ik, hopelijk, de rest van mijn loopbaan profijt van ga hebben. Mariska begeleidde niet alleen het proces naar het vinden van een functie die bij me past, maar zorgde er daarbij ook nog voor dat ik mij weer realiseerde waar ik goed in ben. Mariska is een prettig persoon waarmee ik ook echt zaken die mij dwarszitten kan bespreken. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat alles goed concreet gemaakt werd, daardoor is het voor mij helder is wat ik kan doen of moet doen om iets een bepaalde richting in te bewegen.

Stefan

Gegroeid tijdens de sessies

Ik ben nog steeds super blij met het traject dat ik bij je heb gevolgd. En om het specifiek te maken: om vooral van mijn sterke punten te ‘’genieten’’ en die te gebruiken/toe te passen in mijn werk. Ook is ons traject een duwtje in mijn rug geweest om vooral ook mijn ogen en oren open te houden voor nieuwe uitdagingen binnen de organisatie. Onlangs ben ik begonnen met een tijdelijke klus binnen afdeling X. Zo leer ik de organisatie en collega’s toch weer op een andere manier kennen. Ik heb echt het gevoel dat ik tijdens onze sessies ben gegroeid.

Bas

Ik voelde mij door jou begrepen

Ik kan iedere brandweerman of vrouw dit traject aanbevelen bij jou omdat je jij je echt kunt verplaatsen in dit vak en daardoor de begeleiding op maat kunt maken en verschillende vacatures onder de loep neemt die na ons vak heel mooi aan zouden sluiten. Je bent een laagdrempelig, sociaal en vriendelijke vrouw die zich goed in de begeleidende persoon kan verplaatsen en zeker als je als persoon uit de brandweer wereld komt. Ik voelde mij door jou begrepen en dat zorgt voor groei, ik zou het zo weer over doen. Ik heb het als zeer positief ervaren en (nog) beter inzicht in mij zelf gekregen en ook meer zelfvertrouwen.

Anne

Mariska is goed thuis in de brandweerwereld

Vanuit mijn repressieve functie (uitrukfunctie) bij de brandweer heb ik onlangs bij Mariska een sollicitatie coaching gevolgd. Ik zit namelijk op dit moment in het 13e jaar van de 20-jaar regeling die voor brandweerpersoneel geldt. Zij heeft mij geholpen met mijn sollicitatievaardigheden: op welke wijze bereid ik mij het beste voor op een volgende functie binnen of buiten mijn huidige organisatie. Dit was voor mij een behoorlijke eye-opener. Het bereiken van een groot effect zit hem in kleine aanpassingen in je brief, je CV of in de wijze waarop je het sollicitatiegesprek aangaat. Daarnaast heeft Mariska mij meegenomen in diverse technieken om jezelf op een natuurlijke en authentieke manier beter zichtbaar te maken. Ook hier geldt dat je met deze tips een aanzienlijk effect kan krijgen terwijl je gewoon dicht bij jezelf blijft. Het is hierbij ook een groot voordeel dat Mariska goed thuis is in de brandweerwereld, ze weet wat er speelt. Ik heb dit traject als heel waardevol ervaren en kan hierbij Mariska van harte aanbevelen!

Gerard

De gesprekken met Mariska heeft mij zekerder gemaakt.

Mariska ken ik al enige jaren. Ik ben haar blijven volgen op LinkedIn. Ik vond het toentertijd heel ondernemend dat zij haar eigen bureau op startte. Ik heb met Mariska contact gezocht toen ik voor een nieuwe uitdaging stond; solliciteren naar een baan met veel uitdagingen. Zij heeft mij geholpen met mijn brief en cv en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Hier heb ik veel aan gehad. Het was voor mij alweer een tijdje geleden. De gesprekken met Mariska heeft mij zekerder gemaakt. Wat ik zo prettig aan Mariska vond is dat ze zich voorbereidde. Ze verdiepte zich in de advertentie en in mijn brief en cv. Ze wist waarvoor ik kwam. Top! Wat ik ook echt heel erg op prijs stelde dat zij de hele sollicitatieprocedure geïnteresseerd bleef. Heb je al bericht, hoe is je gesprek gegaan. En ik mocht haar altijd bellen en mailen voor raad en daad. Bij Mariska kan je terecht!

Jan

Het traject was prettig en gestructureerd

Ik ben met het coachtraject begonnen ter oriëntatie op de (on-)mogelijkheden om na circa 18 jaar van werk te veranderen. Ik koos jou als coach, omdat ik een positief beeld van je had op basis van nieuwsbrieven en website en aanbeveling vanuit eigen netwerk. Het traject leverde me een persoonlijke analyse, up-to-date curriculum vitae en aanvullingen op mijn cv. Het traject was prettig en gestructureerd en is zeer bruikbaar voor het maken van vervolgstappen. Als coach ben je ter zakekundig, sociaal, geïnteresseerd in de persoon. Je kan goed doorvragen.

Marcel

Mijn hart ligt bij de brandweer, maar er is meer.

Het werd tijd om zo langzamerhand serieus aan mijn loopbaanplan te gaan werken en merkte al snel dat ik vastliep met mijn visie. Mijn blikveld was veel te smal en had geen idee hoe ik interessant zou kunnen zijn voor de arbeidsmarkt. En door mijn smalle blikveld ook niet goed een idee welke beroepen me aan zouden kunnen spreken, waar mijn capaciteiten liggen en wat bij mij past. Ik heb het coachingstraject positief ervaren mede door een rustige opbouw naar het uiteindelijke doel. Door het traject heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen en daarnaast een beter inzicht in de arbeidsmarkt. Er is meer dan alleen de brandweer. Mijn hart ligt bij de brandweer, maar er is meer waar mijn hart een prima plekje kan vinden.

Joost

De kracht van Mariska ligt in het begrijpen van brandweermensen

Onlangs heb ik een loopbaancoaching mogen volgen bij Mariska. Ik heb bewust gekozen voor een loopbaancoaching buiten mijn eigen organisatie. Mijn vraag was, met een zo open mogelijke blik de coaching te volgen. En echt te ontdekken wat mijn kwaliteiten, mogelijkheden en wensen zijn. Dit is goed gelukt. De kracht van Mariska ligt, wat mij betreft, in het begrijpen van brandweermensen. (wij zijn toch net iets anders) Hierdoor heb ik het gevoel dat Mariska mij goed begreep in waar ik op vast liep. En door middel van goede testen, opdrachten en gesprekken mij op het spoor van een loopbaanplan heeft kunnen zetten waar ik 100% achter sta.

Niels

Loopbaanspel; heel interessant

Gisteren heb ik meegedaan aan het loopbaanspel. Zeer interessant om jezelf op het gebied van je loopbaan beter te leren kennen. Behalve hoe je jezelf kent, is de spelbegeleider maar zeker ook je medespelers van grote waarde. In de korte tijd dat je je zelf openstelt, geven ze wel hele praktische tips om je verder op weg te helpen. Het spel heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, waar ik zeker mee aan de slag wil.

Martijn

Inzicht na brandweer loopbaanspel

Het spelen van het loopbaanspel heeft ervoor gezorgd dat ik inzie dat ik toch een stapje moet zetten en in gesprek gaan met de leiding over de vacature die op handen is. Het loopbaanspel is een prima middel om in gesprek te komen over de onderwerpen die betrekking hebben op loopbaanontwikkeling en de bijbehorende persoonlijkheid. Het werkt ontspannend en breekt het ijs in het begin. Tevens is het spel voor een brede doelgroep geschikt denk ik. Fijn dat jij begeleider was; goede tijdbewaking, verdieping zoeken door te motiveren en vragen te stellen, en soms juist ingrijpen als het te diep ging. Helemaal de juiste dynamiek.

Eric

Brandweer loopbaanspel

Het brandweer loopbaanspel was leuk, inspirerend, confronterend en uitdagend voor mijzelf. Het spel biedt interessante vragen, goed om te doen als je over jezelf en je toekomst na wilt denken. De feedback van de andere deelnemers vond ik ook waardevol. Daarnaast was het goed om eens na te denken (en evt. vastleggen) over mijn eigen talenten. Belangrijk om zo nu en dan eens te doen. Jouw rol als begeleider was prettig, je gaf de tijd om over dingen na te denken en vulde waar nodig met waardevolle info aan.

Arnold

Ik kan iedereen aanraden een loopbaantraject te starten

Mariska, ik heb je ervaren als een heel prettig persoon die altijd met een luisterend oor klaar stond. De opdrachten uit het werkboek hebben mij een heel goed beeld gegeven over mijn eigen persoon. Ik heb nu een rode draad gevonden in wat ik wel en niet wil in een nieuwe baan. Ik heb geleerd wat mijn zwakke en sterke punten zijn. Ik kan het iedereen aanraden om een loopbaan traject te starten. Groeten en veel dank voor je perfecte hulp.

Roland

Prettig dat ik in vakjargon kon praten

Ik begon met het coachtraject, omdat ik minder voldoening haalde in mijn huidige functie. Ik wilde graag weer iets (nieuws) gaan doen waar ik energie uit haal. De gesprekken waren ontspannen. Ik had het gevoel dat ik prima mezelf kon zijn (meestal kijk ik eerst even “de kat uit de boom”). Sommige dingen waren bevestiging. Andere dingen waren eyeopeners. Ik heb jou ervaren als open, relaxed en sociaal. Wat ik vooral prettig vond was het feit dat ik in vakjargon kon praten. Iemand die de brandweer kent.

Eelco

Nadenken over mijn toekomst

De belangrijkste reden om te starten met het coachtraject is dat ikzelf ook goed moet nadenken over mijn toekomst. Ik weet dat ik niet tot aan mijn pensioen op de rode auto mag blijven. Er zijn nog een paar jaar in te vullen tussen van de auto af en het pensioen. In die tijd wil ik wel net zo’n mooi werk hebben als dat ik nu heb. Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren. De gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd voor mij. Bewustwording en nadenken over de toekomst. Tijdens de gesprekken was er een ongedwongen sfeer en dat vind ik prettig. Alle vragen kunnen gesteld worden en dat is prima zo. Ga vooral zo door.

John, brandweerman

Gesprekken prettig en constructief

Door de gesprekken heb ik weer iets gevonden waar ik mijn laatste jaren weer energie uit kan putten Ik heb de gesprekken als zeer prettig en constructief ervaren, jij wist met de juiste vraagstelling mij aan het denken te zetten en daardoor is iets moois ontstaan. Ik vond je zeer vriendelijk en prettig om een gesprek mee te voeren.

Henk, manschap en instructeur brandweer

Ik ga weer met plezier naar mijn werk

Ik was vastgelopen in mijn werk en ik moet nog zeker 15 jaar. Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mariska. Het was niet even een recept ophalen om vervolgens gewoon weer aan werk te gaan, nee je moet hier wel iets doen… Middels leuke en soms minder leuke opdrachten en door kritische vragen wordt je wel met de neus op feiten gedrukt. Uiteindelijk is het, het allemaal waard. Na dit traject heb ik inzage in mijn eigen functioneren en heb ik tools aangereikt gekregen (zelf ontwikkeld zou Mariska zeggen) om deuren die voor mij gesloten blijven, te openen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en die laatste 15 jaar……. Kom maar op, ik maak er wat van.”

Frits

Ik heb nu een goede, weloverwogen keuze kunnen maken

Omdat ik een carrièreswitch overwoog maar nog niet precies wist in welke richting, ben ik op goed advies bij Mariska terecht gekomen. Ondanks dat ik zelf redelijk goed weet waar mijn vaardigheden, competenties en interesses liggen, vond ik de vertaalslag naar een concrete beroepssector lastig. Met de TMA heb ik naast een bevestiging van mijn eigen vermoeden, ook goed inzicht gekregen in de persoonlijke aspecten die bij verschillende beroepssectoren passen. In combinatie met de constructieve, maar vooral aangename gesprekken met Mariska, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een opleiding te gaan doen richting deIT sector. Mede dankzij de loopbaanoriëntatie, heb ik er vertrouwen in dat ik een goede, weloverwogen keuze heb kunnen maken.

Laurens

De TMA analyse beschrijft mij precies als persoon!

Als starter op de arbeidsmarkt sta ik aan het begin van mijn maatschappelijke carrière. Hierbij had ik de behoefte om een beeld te krijgen van/bij mijn kwaliteiten maar ook mijn ontwikkelpunten. De TMA analyse heeft volledig in deze behoefte voorzien. Waar ik echt door verrast ben, is hoe precies deze analyse mij als persoon omschrijft. Daarnaast geeft de uitkomst van de analyse mij voldoende handvatten/uitgangspunten om gericht met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Juist door mijn uitkomsten met Mariska te bespreken, ben ik op een positieve wijze gestimuleerd om dit op te pakken en zelf over mijn ontwikkeling na te denken. Ik heb de gesprekken dan ook als zeer prettig ervaren waarbij mijn persoonlijke ontwikkeling altijd centraal stond. Ook de tips en tricks die ik heb meegekregen zijn goud waard. Ondanks dat deze vaak klein en simpel van aard waren, hebben ze voor mij echt een verschil gemaakt

Bas

Ik heb nu een scherpe focus waar mijn kracht ligt.

Ik begon met het coachtraject omdat ik scherp wilde krijgen wat mijn eigenschappen zijn en bepalen in hoeverre deze aansluiten in mijn huidige werk. Ik heb het coachtraject plezierig ervaren. Mariska is fijn in de communicatie en treed doortastend op om het beste resultaat te behalen. Na het coachtraject heb ik een scherpe focus waar mijn kracht ligt en de bevestiging dat ik op het juiste spoor ben. Daarnaast heb ik nu ook het besef dat ik toe ben aan de volgende stap, dat betekent meer verantwoordelijkheid.

Mark

Contact

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK-nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij:

Loopbaancoaching

Werk jij niet bij de brandweer, maar wil je wel weer  met plezier naar je werk? Kijk op deze site.

© 2019-2021 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: Prisca Visser