Dé loopbaancoach voor de brandweer.

in het kort

Hoi aanpakker,

Leuk dat verder kijkt. Wil of moet jij werken aan je volgende loopbaanstap? Ik ben brandweer loopbaancoach en help jou graag om de regie op je loopbaan te pakken.

Hieronder kan jij mijn meest recente blogs vinden of je aanmelden voor mijn gratis brandweer loopbaanberichten.

Wil je meer over mij weten? Op mijn site vertel ik je daar meer over. Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd.

Hartelijke groet,

Mariska Hidding

Brandweer loopbaancoach

Meest recente loopbaantips

Brandweerman als jouw professionele identiteit

Wanneer je nieuwe mensen ontmoet en zij vragen wie je bent of wat je doet, antwoord je met enige trots dat je brandweerman bent. Zo sta je ook bekend in de buurt of bij de sport. Jij bent de brandweerman. […]

Anders dan een brandweer opleiding

Fred belt me met zijn vraag. Hij wil gaan werken aan zijn volgende loopbaanstap en heeft inmiddels door dat het volgen van een opleiding handig is. Fred is ruim 14 jaar brandweerman en dit werk doet hij met veel plezier. […]

Help, ik weet niet wat ik wil als volgende loopbaanstap

Vandaag kreeg ik weer een mooie vraag in mijn mailbox, iemand wilde na flink wat jaren een nieuwe stap in zijn loopbaan. Maar hij vindt het lastig om te bepalen welke kant hij op wil in zijn loopbaan. Daarvoor mailde […]