Dé loopbaancoach voor de brandweer.

Brandweer loopbaanspel

loopbaancoach traject

Het spel is een perfecte werkvorm om in te zetten voor loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

Brandweermensen moeten zelf de regie pakken op hun loopbaan, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met dit brandweer loopbaanspel gaan de deelnemers onder begeleiding van loopbaancoach Mariska Hidding op speelse wijze aan de slag met hun loopbaan. De deelnemers nemen plaats achter het stuur van hun loopbaan en rijden de route richting hun pensioen. In deze editie zijn de vragen specifiek toegespitst op brandweermensen.

Het spel dient als een uitstekende manier om de eerste stap te zetten in bewustwording in de persoonlijke duurzame inzetbaarheid. Voor veel brandweermedewerkers is het nadenken over hun loopbaan erg spannend, maar het spelen van dit spel geeft hen een eerste aanzet.

Inzichten door loopbaanspel

De deelnemers krijgen door het spelen van het brandweer loopbaanspel inzicht in wat hun talenten zijn, wat ze willen in hun loopbaan, wat ze nog willen leren. Het loopbaanspel zet de deelnemers echt aan tot nadenken over hun loopbaan. Door met elkaar dit spel te spelen, leert de deelnemer ook van de anderen. De antwoorden van de diverse vragen schrijven de deelnemers op een spelformulier op, zodat ze hun inzichten meenemen voor de verdere loopbaanstappen.

Ik wil meer weten
loopbaancoach ervaringen

Lees hieronder hoe deelnemers het spel hebben ervaren

Loopbaanspel; heel interessant

Gisteren heb ik meegedaan aan het loopbaanspel. Zeer interessant om jezelf op het gebied van je loopbaan beter te leren kennen. Behalve hoe je jezelf kent, is de spelbegeleider maar zeker ook je medespelers van grote waarde. In de korte tijd dat je je zelf openstelt, geven ze wel hele praktische tips om je verder op weg te helpen. Het spel heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, waar ik zeker mee aan de slag wil.

Martijn

Inzicht na brandweer loopbaanspel

Het spelen van het loopbaanspel heeft ervoor gezorgd dat ik inzie dat ik toch een stapje moet zetten en in gesprek gaan met de leiding over de vacature die op handen is. Het loopbaanspel is een prima middel om in gesprek te komen over de onderwerpen die betrekking hebben op loopbaanontwikkeling en de bijbehorende persoonlijkheid. Het werkt ontspannend en breekt het ijs in het begin. Tevens is het spel voor een brede doelgroep geschikt denk ik. Fijn dat jij begeleider was; goede tijdbewaking, verdieping zoeken door te motiveren en vragen te stellen, en soms juist ingrijpen als het te diep ging. Helemaal de juiste dynamiek.

Eric

Brandweer loopbaanspel

Het brandweer loopbaanspel was leuk, inspirerend, confronterend en uitdagend voor mijzelf. Het spel biedt interessante vragen, goed om te doen als je over jezelf en je toekomst na wilt denken. De feedback van de andere deelnemers vond ik ook waardevol. Daarnaast was het goed om eens na te denken (en evt. vastleggen) over mijn eigen talenten. Belangrijk om zo nu en dan eens te doen. Jouw rol als begeleider was prettig, je gaf de tijd om over dingen na te denken en vulde waar nodig met waardevolle info aan.

Arnold

De investering voor het loopbaanspel

Laat medewerkers nadenken over hun loopbaan
€ 598,- excl. BTW
  • voor 2 tot 5 deelnemers;
  • spel duurt circa 3 uur;
  • is speels en tegelijkertijd serieus;
  • geeft de deelnemers inzichten in waar ze staan in hun loopbaan;
  • kan zowel op jullie locatie als in mijn coachruimte gespeeld worden

Twijfel je nog of het loopbaanspel iets voor jouw organisatie is? Neem snel contact met me op. 

 

Contact

Me-Factor
Mariska Hidding
KVK-nummer: 60049545

Bezoekadres op afspraak:
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

info@mefactor.nl

06- 22 47 39 86

Volg mij

Loopbaancoaching

Werk jij niet bij de brandweer, maar wil je wel weer  met plezier naar je werk? Kijk op deze site.

© 2019 ME-Factor | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Mazgon Design | Photoshoot: By José Chan |  Tekst: van idee naar tekst