Dé loopbaancoach voor de brandweer.

Handige websites voor je loopbaan

Handige websites voor je loopbaan

Internet staat vol handige informatie voor je loopbaan, maar er staat zoveel dat je mogelijk door het bomen het bos niet meer ziet. Hieronder heb ik een overzicht van websites die ik je kan aanraden.

Alles uit jezelf

A&O fonds Gemeenten helpt medewerkers bij gemeenten en Veiligheisregio’s bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor hun loopbaan en vakmanschap. Op deze website kun je dan ook zelf aan de slag met online acties zoals het doen van de TalentSpiegel, deelnemen aan webinars en/of het volgen van e-learnings. Doen, want zo sta je straks nog sterker in je werk.

Kijk in de TalentSpiegel en ontdek jouw sterke kanten. Doe de Arbeidsmarktscan en je weet waar je staat. Ook doen: vergelijk jezelf met 5000 beroepen en 6000 opleidingen. Ontdek jouw kansen!

Loopbaantesten

Er zijn vele gratis loopbaantesten online. Deze testen zijn mooi om een eerste indruk te krijgen welke functies bij jou passen:

Beroepensites

Deze sites geven een overzicht van de beroepen die er zijn:

Sites voor je loopbaanvragen

Sites die je kunnen helpen bij loopbaanvragen:

Opleidingen

Handige sites voor opleidingen:

Vacaturesites

Handige sites voor vacatures:

Deze opsommingen zijn verre van compleet, maar dan zou het opnieuw lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Mocht je nu nog een hele handige site weten die er niet opstaat, ben ik wel heel benieuwd. Welke site vind jij handig voor je loopbaan?

Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.